INSTITUCIONS:

 

 • Ministria e Turizmit,Kultures, Rinise

 

     dhe Sporteve e Shqiperise 

 •    Bashkia Durres

 

 

Sponsors:

 

 • Le Fondation Hi CLASSIC
 • Le Fondation d’art et culture "Fan NOLI"
 • Pro Helvetia
 • Teatri A .Moisiu
 • Teatri i Operas dhe i Baletit
 • Shkolla e Muzikes "Jan Kukuzeli"
 • Jozef GallerI
 • Grupo Instrumental Siglo XX
 • Hotel Ani
 • Pastrimi detar
 • special thanks to Adnan Sukaj, Gjergj Themeli, Aurel Kaçulini and Adrian Haxhiaj

 

 

 

 

http://www.mtkrs.gov.al/

 

 

 

 

http://www.durres.gov.al/

 

 

 

 

Teatri Alexander Moisiu