Solistet

Konferiencieret

Veprat e porositura

Piktoret

Grupet dhe Ansamblet e dhomes

Homazhe:

Se shpejti.....

Kjo faqe dedikuar te gjithe artistesteve pjesmarres ne te gjitha edicionet eshte ne pritje te informacioneve te ndryshem.

Administratori.

Solistet

Alfred Shtuni, violine

Arben Skenderi, violonçel

Aristidh Prosi, violonçel

Blerina Foto, violine

Deniola Kuraja, piano

Dorian Xhoxhi, violine

Ema Andrea, aktore

Fatos Qerimaj, klarinete

Ioana Mandrescu, piano

Jeús Porta, perkusion

Mira Ikonomi, violine

Ola Gripshi, viole

Roland Xhoxhi, violine

Silva Skenderi, piano

Suela Piciri, violine

Xhesika Gjini, soprano

 

Konferencieret

Bes Bektesh, studiues, Dr. i Arshives se Shkodres

Lutfi Hoxha, aktor

Nestor Kraja, kompozitor

Vera Ibrahimi, Dr. e Fundacionit Feim Ibrahimi

Vladimir Caku, violinist, Dr. i Shkolles se Muzikes.

Zef Çoba, kompozitor, dirigjent

 


Grupet dhe Ansamblet e dhomes:

Solistet e Bienales se Durresit

Kamerata e Tiranes

Trio e dhomes e Akademise se Arteve Tirane

 

Piktoret:

Eshref Qahili

Shpresa Beqiri

Zef Vlashi